Om Timeit

Timeit AS er et IT-selskap som startet opp i 2013 og holder til i Klepp på Jæren. Vi har alltid hatt fokus på høy kompetanse og gode kundeopplevelser og relasjoner, og har siden starten vokst jevnt og trutt.

Dine mål – vårt fokus!

Timeit AS er et IT-selskap som startet opp i 2013 og er lokalisert på Jæren. Vi har alltid hatt fokus på høy kompetanse og gode kundeopplevelser og relasjoner, og har siden starten vokst jevnt og trutt.

Vår kompetanse og erfaring er bred, og vi kan hjelpe deg med å få stabile og driftssikre digitale arbeidsverktøy – mye av dette levert direkte fra vårt lokale datasenter på Jæren.

Vi kan litt forenklet si at vi leverer kompetanse (konsulenttimer), tjenester (skybasert eller lokalt) og IT-produkter (datamaskiner/nettverksutstyr/programvare).

I tillegg kan vi hjelpe deg med å finne frem i jungelen av IT og IT-relaterte systemer og leverandører dersom du har behov for løsninger som ikke leveres fra oss, eller som grenser inn mot de løsningene vi leverer.

– Få det til å virke!

En IT-konsulent er en ganske så kunnskapsrik person som har erfaring fra alle mulige slags problemstillinger som dukker opp i kjølvannet av IT-systemer. Han kan ofte hjelpe deg å løse utfordringer du ikke ante han kunne bistå deg med.

Vi kommer i kontakt med mange slags systemer, leverandører, bransjer og problemstillinger og står ofte med beina midt imellom disse med ett eneste oppdrag: «Få det til å virke!» 

Det gir IT-konsulenten en mye bredere erfaring enn du kan tenke deg, og en fordel du kan dra nytte av.

Prøv en uforpliktende prat med en av våre erfarne IT-konsulenter over en kopp kaffe hos deg, og få en vurdering eller noen råd og forslag.

IT konsulenten og viktigheten til dine digitale verktøy har én ting felles: De er som regel undervurderte!

Historiske milepæler i Timeit

2013
Timeit starter opp 1. februar

2014
Første ansatte som ikke er en av grunderne

2017
Gasellebedrift

2018
Passerer 10 mill. i omsetning for første gang

2018
En eier trekker seg ut og en ny kommer inn

2021
Timeit flytter inn i «Kuppelen» i Øksnevad Næringspark

 

 

R

Vi er erfarne

Timeit AS har samlet mer enn 50 års erfaring innen datarelatert utstyr og tjenester (salg, leveranse, drift og vedlikehold av servere, nettverk, brannmur, datamaskiner, skrivere mm).

 

R

Vi er personlige

Ved siden av høy kompetanse fokuserer vi på fornøyde kunder, noe vi vil oppnå med personlig oppfølging. Du snakker direkte med «din» selger, eller tekniker, han som kjenner deg. Så slipper du å forklare alt flere ganger!

R

Vi gjør det enkelt

Minimumsordregebyr, utrykningsgebyr, lang bindingstid og minstepris for oppmøte vil du aldri møte her hos oss. Hos Timeit er du kunde så lenge du er fornøyd og ønsker å være hos oss.

Timeit teamet

Vi er en rutinert gjeng med mer enn 40 års erfaring fra bransjen mellom oss. 

Lisanne Verheul

IT-konsulent

476 18 112
lv@timeit.no

Kim Håland

IT-konsulent

Arve Jordal

Senior IT-konsulent

Martin Kristensen

IT-konsulent

Jens Budsberg

Daglig leder

Torfinn Fuglestad

Senior IT konsulent

Erling K. Sæterdal

Datasenter ansvarlig

91 87 38 62
eks@timeit.no

Partnere