Timeit-bloggen

Vi trenger flere IT konsulenter

30. august 2021 | Aktuelt

Det har skjedd mye i Timeit AS det siste året. Vi har fullført det datasenteret vi ønsket oss i Vardheia på Bryne, og fått den nærheten til og stabiliteten vi ønsker oss. Så har vi vokst, sakte men sikkert. Vi ble etterhvert 9 mann og da hadde vi plutselig nye utfordringer: vi hadde bare 8 kontorer. En velvillig utleier slapp oss ut av leieavtalen vi hadde så vi kunne flytte til nye lokaler i Øksnevad Næringspark, nærmere bestemt i kuppelen. Her har vi plass til å vokse videre.

Da en av våre ansatte sluttet nå i høst for å ta opp studier på NTNU trenger vi nå flere folk.

Vi ser at vi trenger flere, men i første omgang er vi på jakt etter en senior IT konsulent som trives med å jobbe ute hos kundene. Det er ikke rakettforskning vi holder på med, men god, gammeldags service ispedd en varierende mengde teknologikompetanse.

Vi leverer utstyr, tjenester og konsulenttimer til våre kunder, hvor vi ofte har hovedansvar for drift, vedlikehold og utvikling av IT-løsning/systemer. Vi skal være oppdaterte på ny teknologi, sikkerhetssituasjonen og våre kunders behov. Samtidig skal vi være bakover-kompatible, dvs kunne hjelpe våre kunder på den tradisjonelle måten ved personlig kontakt og oppfølging.  Arbeid kan utføres via fjernstyring, men mye er best løst på stedet! Hverdagen vår er variert og innholdsrik, med leveranser og problemløsing i vekslende grad. Noen ganger jobber vi selvstendig og andre ganger i team. Når kunder tar kontakt er vi løsningsorienterte og på tilbudssiden uansett hvor triviell saken er. Vårt fokus skal være kundens behov!

Som du skjønner er IT konsulenten et av de aller mest allsidige yrker en kan ha, og er du nysgjerrig og lærevillig har du de aller beste forutsetninger for å lykkes i jobben. Har du lyst å jobbe med teknologi her på Jæren og har noen års erfaring er vi interessert i å høre fra deg.

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=230230048

 

 

 

Jens Budsberg

Jens Budsberg

Daglig leder